Woensdag 18 februari 2009

albert

In memoriam Albert van Hedel

Woensdag 18 februari 2009

“Alles is zo stil geworden. Nu jij er niet meer bent.”

Op zaterdag 14 februari bereikte ons het bericht dat Albert van Hedel, 
onze vriend en penningmeester van de Stichting getroffen was door een hersenbloeding. Na weinig hoopvolle dagen overleed Albert afgelopen dinsdag. Veel te jong, nog zoveel om lief te hebben, nog zoveel wensen om samen met zijn vrouw Dianne en kinderen Veroniek, Rens en Simone de toekomst in te gaan. Zijn gezin, familie en directe omgeving zijn overvallen door een onvoorstelbaar feit.
Allen zullen zijn zorgzaamheid en betrokkenheid missen.

Albert zette zich met volle overgave in voor onder andere de kansarme bevolking van Sri Lanka. Vele geanimeerde gesprekken gingen al snel deze richting in, als mensen geïnteresseerd bleken. Hij wilde zo graag iets betekenen voor deze hulpbehoevende mensen. En niet zonder resultaat. Dagelijks wisselden we plannen uit en zagen mede door Albert zijn gedrevenheid de Stichting groeien. Samen hadden we er plezier in. 
Afgelopen vrijdag hebben we nog uitgebreid gesproken over zijn voorgenomen werkbezoek aan Sri Lanka later dit jaar. Hij wilde, typerend voor hem, zelf de situatie ter plekke bekijken om de donateurs nog beter te kunnen informeren.

Stilte is de ruimte die Albert openlaat. Ruimte voor liefde voor zijn gezin, 
voor een gewaardeerde collega, voor een hartelijk woord, voor gemeende interesse, voor humor en een lach, voor een onvergetelijke vriendschap.

Wij wensen Dianne, Veroniek, Rens, Simone en verdere familie kracht en hoop voor de toekomst.

Namens het bestuur 
Jan van der Steen

albert (6) albert (10) albert (9) albert (11) albert (7) albert (12) albert (15) albert (14) albert (13)

Copyright © 2019. All Rights Reserved Stichting Kansarmen Sri lanka.  Ontwerp Bert van Helvoirt