Privé reizen - Stichting Kansarmen Sri Lanka

REIZEN IN SRI LANKA 

TRAVELLING IN SRI LANKA (English)

Boekt u bij onze Stichting een privé bus met chauffeur dan gaan € 20 van de € 70 per dag rechtstreeks naar onze water- en sanitatieprojecten!

Even voor de beeldvorming: wij besteden ongeveer € 15 per kind aan water- en sanitaire voorzieningen, dus kun je zelf uitrekenen hoeveel kinderen je op het platteland een goede start laat maken!
Je kunt ook altijd geheel vrijblijvend, samen met onze projectuitvoerder Chaminda, een van onze (school)projecten bezoeken. Dit wordt een geweldige ervaring!

Het best reist u met een minibus met privé chauffeur, u krijgt dan erg veel van het land te zien. Vrijwel alles is dan mogelijk: het bezoeken van bijvoorbeeld het olifanten weeshuis in Pinawala, de bezienswaardigheden in Kandy, de vele tempels, de hooggebergten met de prachtige theeplantages, of de zuid- en oostkust met zijn witte stranden waar u uitstekend kunt snorkelen en duiken!

Een boeiende reisimpressie Sri Lanka in 5 minuten

Heeft u alleen een vlucht geboekt naar Sri Lanka?  Boek dan via ons een transfer van de luchthaven naar Negombo. Een ervaren en betrouwbare chauffeur haalt u op van het vliegveld en brengt u naar de badplaats Negombo (20 minuten rijden). U overnacht (incl. airco) in een hotel naar keuze (uw chauffeur kan u suggesties doen). De kosten voor een hotel in Negombo zijn ongeveer € 60 en voor een guesthouse ongeveer € 40 dit voor twee personen, incl. ontbijt. Ook kunt u overnachten in een mooie kamer (airco) met eigen badkamer bij Chaminda thuis, kosten zijn dan € 25 per kamer (2 personen), incl. ontbijt.

Vanuit Negombo kunt u zelf uw reis voortzetten. De transfer kosten van vliegveld naar Negombo bedragen € 20. Bij een transfer naar een locatie buiten Negombo zijn er extra kosten. Reserveer tijdig via het contactformulier op deze site.

Wilt u op een comfortabele manier en in uw eigen tempo uw reis door Sri Lanka voortzetten?  Boek dan een reis via het contactformulier op deze site. Ook nu reist u in een moderne minibus met airconditioning voor maximaal 5 passagiers. (meerdere passagiers prijs in overleg).

Wilt u de ware Sri Lankaanse cultuur opsnuiven? Zeker ook leerzaam voor uw kinderen, zij zullen deze ervaring hun hele verdere leven meenemen!

Dan kan, Chaminda onze projectuitvoerder (foto), u een van onze (school)projecten laten zien. Chaminda family k

De voordelen: Wij regelen voor u een ervaren – en betrouwbare chauffeur die bij aankomst voor u klaarstaat op het vliegveld. U bepaalt zelf het aantal dagen dat u reist. U kiest uw eigen bestemmingen. U kunt met uw eigen gezelschap reizen. U bepaalt uw eigen tempo. U hoeft zich niet druk te maken om vertrektijden en –plaatsen van de (soms overvolle) bussen en treinen. U krijgt leuke suggesties van uw chauffeur voor voordelige gelegenheden om te eten en te verblijven.

Kosten: Door Sri Lanka reizen met een privé chauffeur is zeer voordelig. U betaalt per dag € 70 per gezelschap van maximaal 5 passagiers (meerdere passagiers prijs in overleg). Een dagreis is maximaal 200 km (indien u meer km’s wilt reizen: extra kosten 45 slr/km) en duurt ongeveer 8 uur. Uw reis start vanuit Negombo of directe omgeving. Dit is één prijs voor de diensten van de chauffeur, de autohuur met airco en de brandstof.
Bijna alle hotels beschikken over een accommodatie waar uw chauffeur gratis kan overnachten. U betaalt echter € 20 per nacht extra, indien deze accommodatie niet aanwezig is.
Als u een ‘rustdag’ plant, u maakt dan geen gebruik van het transportmiddel, betaalt u voor die dag € 50.
De eerste 50% van de geschatte reiskosten graag bij aanvang van uw reis ter plaatse afrekenen, de andere 50% voldoen aan het einde van de reis, dit kan in Sri Lankaanse Rupees (slr) of in Euro’s.

U kunt vrijwel overal pinnen, per keer kunt u tussen de 20.000 en 50.000 slr pinnen. Het eindbedrag wordt omgerekend met behulp van de dagkoers. Huidige koers € 1 = ±185 slr.

Reserveringen via het contactformulier.

Copyright © 2019. All Rights Reserved Stichting Kansarmen Sri lanka.  Ontwerp Bert van Helvoirt