Privé reizen - Stichting Kansarmen Sri Lanka

REIZEN IN SRI LANKA 

TRAVELLING IN SRI LANKA (English)

Boekt u bij onze Stichting een privé bus met chauffeur dan gaan € 20 van de € 80 per dag rechtstreeks naar onze water- en sanitatieprojecten.

Even voor de beeldvorming: wij besteden ongeveer € 20 per kind aan water- en sanitaire voorzieningen, dus kun je zelf uitrekenen hoeveel kinderen je op het platteland een goede start laat maken.
Je kunt ook altijd geheel vrijblijvend, samen met onze projectuitvoerder Chaminda Fernando, een van onze (school)projecten bezoeken. Dit wordt een geweldige ervaring.

Het best reist u met een minibus met privé chauffeur, u krijgt dan erg veel van het land te zien. Vrijwel alles is dan mogelijk: het bezoeken van bijvoorbeeld het olifanten weeshuis in Pinawala, de bezienswaardige historie in Kandy en in het zuiden, de vele tempels, de hooggebergten met de prachtige theeplantages, of de zuid- en oostkust met zijn witte stranden waar u uitstekend kunt snorkelen en duiken.

Een boeiende reisimpressie Sri Lanka in 5 minuten

De transferkosten van luchthaven naar Negombo bedragen € 20. 
Bij een transfer naar een locatie buiten Negombo zijn er extra kosten. Reserveer tijdig via het contactformulier onderaan deze pagina.

Heeft u alleen een vlucht geboekt naar Sri Lanka? 
Boek dan via ons een transfer van de luchthaven naar Negombo. Een ervaren en betrouwbare chauffeur haalt u op van de luchthaven en brengt u naar de badplaats Negombo op 20 minuten rijden. U overnacht in een hotel naar keuze, kamer inclusief airco. Uw chauffeur kan u suggesties doen. De kosten voor een hotel in Negombo zijn ongeveer € 60 en voor een guesthouse ongeveer € 40 inclusief ontbijt, dit voor twee personen.
Ook kunt u overnachten bij onze projectuitvoerder Chaminda thuis in een mooie kamer met airco en eigen badkamer. De kosten zijn € 30 per kamer (2 personen), inclusief ontbijt. Vanuit Negombo kunt u zelf uw reis voortzetten.

Wilt u op  uw eigen tempo en een comfortabele manier uw reis door Sri Lanka voortzetten? 
Neem dan contact met ons op  via het contactformulier onderaan deze pagina. We kunnen u de nodige informatie geven en in contact brengen met onze reisorganisator Priyantha in Sri Lanka. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de Stichting door een email sturen naar Kansarmensrilankafoundation@gmail.com .

U reist in een moderne minibus met airconditioning voor maximaal 5 passagiers. Bent u met meerdere passagiers, dan is de prijs in overleg.

Wilt u de ware Sri Lankaanse cultuur opsnuiven en meer van het land en van de leefomstandigheden zien? Dan kan een bezoek aan een (school) project geregeld worden. Zeker ook leerzaam voor kinderen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden.

Foto: familie Chaminda, Nilu, Mark, Kaylie en moeder Fernando. Chaminda family k

De voordelen op een rijtje:
Wij regelen voor u een ervaren – en betrouwbare chauffeur die bij aankomst voor u klaarstaat op het vliegveld.
U bepaalt zelf het aantal dagen dat u reist.
U kiest uw eigen bestemmingen.
U kunt met uw eigen gezelschap reizen.
U bepaalt uw eigen tempo.
U hoeft zich niet druk te maken om vertrektijden en plaatsen in de (soms overvolle) bussen en treinen.
U krijgt leuke suggesties van uw chauffeur voor bezienswaardigheden onderweg en voor voordelige gelegenheden om te eten en te verblijven.

Kosten:
Door Sri Lanka reizen met een privé chauffeur is zeer voordelig. U betaalt per dag € 80 per gezelschap van maximaal 5 passagiers, meerdere passagiers prijs in overleg. Een dagreis is maximaal 200 km en duurt ongeveer 8 uur. Indien u meer km’s wilt reizen, dan zijn de extra kosten 100 Sri Lankaanse Rupees (SLR)/km. Uw reis start vanuit Negombo of directe omgeving. Dit is één prijs voor de diensten van de chauffeur, de autohuur met airco en de brandstof.

Nagenoeg alle hotels beschikken over een accommodatie waar uw chauffeur gratis kan overnachten. U betaalt echter € 20 per nacht extra, indien deze accommodatie niet aanwezig is.

De eerste 50% van de geschatte reiskosten worden bij aanvang van uw reis ter plaatse afgerekend, de andere 50% voldoet u aan het einde van de reis. Dit doet u in SLR of in Euro’s.
U kunt vrijwel overal pinnen. Het eindbedrag wordt omgerekend met behulp van de dagkoers. Huidige koers is € 1 = ± SLR 350.

Voor reserveringen en informatie gaat u naar het contactformulier.

Office Kansarmen SL Foundation Negombo

Copyright © 2019. All Rights Reserved Stichting Kansarmen Sri lanka.  Ontwerp Bert van Helvoirt