Eva Baltus zamelt 325 euro in

Eva is nog onderweg met School at Sea, maar vandaag maakt ze het sponsorbedrag bekend. We waarderen het initiatief enorm, jonge mensen met oog voor hulpverlening. Hartelijk dank namens de Sri Lankaanse hulpvragers.
Ik ben Eva Baltus, ik sponsor de stichting en ben mee met School at Sea. School at sea is een programma waarbij ik met 34 andere leerlingen een half jaar naar de Cariben en terug ga varen. Ik krijg school op de boot en we doen excursies. Ik ben nu op de eerste stop: Tenerife. Het is echt geweldig hier en we hebben een vulkaan beklommen en een uitwisseling gehad met een Spaanse school.  Het is me gelukt om mijn hele reis te financieren en heb dat gedaan door middel van sponsoren en acties. Ik ben afgelopen jaar naar Sri Lanka op vakantie geweest en zijn via de stichting Kansarmen Sri Lanka bij een familie geweest en hebben gezien hoe zij daar leven. Ik vond dat echt heel indrukwekkend en wou graag iets voor hun doen. Ik wou bij het geld verzamelen ook iets doen voor een goed doel. Ik vond dit een heel mooi doel om te helpen. Mijn actie was dat bij elke dag sponsor die ik zou krijgen ging 7 euro naar Kansarmen Sri Lanka. Mijn totale bedrag voor de stichting is 325 euro geworden. Ik ben super blij dat ik iets voor hun heb kunnen doen. Mijn reis gaat verder en als ik terug ben wil ik zeker nog een keer naar die familie in Sri Lanka. Zie ook haar website

i98671172._szw480h1280_

i98154351._szw360h1280_

Copyright © 2019. All Rights Reserved Stichting Kansarmen Sri lanka.  Ontwerp Bert van Helvoirt