Student-medewerkers kiezen voor Kansarmen!

Hartelijk dank aan de student-medewerkers van Campus Detachering!
Campus Detachering is het interne detacheringsbureau van de Radboud Universiteit en het centrale punt voor studentenbanen binnen de universiteit.
Dit jaar mochten de student-medewerkers wederom een lentecadeau, een persoonlijke waardering voor hun inzet in de afgelopen periode, uitzoeken in de webshop van PersoonlijkeNoot.nl. Hier konden zij uit allerlei cadeaus kiezen; van diner- en boekenbonnen tot elektronica en van tassen tot verzorgingsproducten.
Daarnaast was er ook de mogelijkheid om het lentecadeau om te zetten in een gift aan een aantal maatschappelijk doelen om zodoende een goed doel te steunen. Stichting Kansarmen Sri Lanka was hier één van.
Zoals bijna elk land ter wereld is ook Sri Lanka zwaar geraakt door de corona-crisis. Sinds begin maart is er een totale lockdown. Niet kunnen werken betekent geen inkomen; de honger regeert.
Wij waren dan ook blij verrast dat er zoveel studenten voor Kansarmen Sri Lanka hebben gekozen. Het totaalbedrag van jullie donaties van € 800 word door Wilde Ganzen aangevuld tot € 1.200.
Met de support van onze student-medewerkers kunnen wij via schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen, de armste kinderen in het diepe binnenland van Sri Lanka een mooie start laten maken in hun nog prille leven!

We houden jullie op de hoogte hoe wij de bijdrage hebben besteed!

Copyright © 2019. All Rights Reserved Stichting Kansarmen Sri lanka.  Ontwerp Bert van Helvoirt