27. MADAWA UDUMULLA

27. MADAWA UDUMULLA SCHOOL in Madawa Udumulla
150 kinderen, 12 leerkrachten van de plattelandsschool en 40 omwonenden maken gebruik van de nieuwe voorzieningen

Dit project bezoeken we samen met een delegatie van de locale overheid onder leiding van de burgemeester. De open put geeft altijd voldoende water. Er zijn enkele toiletten waar wij onze hond nog niet in zouden sturen, zo vies en goor. Elektriciteit is er wel. Tijdens een speelpauze moeten 150 kinderen water scheppen uit deze put, waar ze hun behoefte doen is ons een raadsel.
Verbeteren watervoorziening: elektrische pomp, verhoogde watertank, leidingen met tappunten naar toiletten en schoolgebouwen aanbrengen. 2 toiletten met centrale septic tank aanbrengen.
We eisen dat ook de omwonenden gebruik kunnen maken van de nieuwe watervoorziening.. De school heeft schriftelijke toestemming verleend dat het water ook onbeperkt bereikbaar is voor de omwonenden. Met een handpomp kunnen ook de omwonenden gebruik maken van het water.
De burgemeester levert de arbeiders voor de uitvoering van de werkzaamheden, onze Stichting levert de benodigde materialen en Chaminda heeft de leiding bij de uitvoering.
(Nb. de school heeft wel de scheikundige studiematerialen, maar nog geen lokaal!)
Project afgerond 2007.


 

Copyright © 2019. All Rights Reserved Stichting Kansarmen Sri lanka.  Ontwerp Bert van Helvoirt