10 juni 2007

10 juni 2007
Stichting Kansarmen Sri Lanka succesvol op stratenmarkt

Hernen – Op zondag 10 juni stond Stichting Kansarmen Sri Lanka weer op de Hernense Stratenmarkt. Met een tombola, beelden van een geslaagd project en een gezellig dweilorkest wisten de vrijwilligers de ruim 9.000 bezoekers over te halen tot een bijdrage voor de aanleg van waterputten en sanitaire voorzieningen in de arme delen van Sri Lanka. En dat werkte. Om 14.00 uur was er geen lot en prijs meer te krijgen. Een lege kraam was het resultaat van een succesvolle actie. De opbrengst bedraagt 2151,68 euro.
Een prachtig bedrag dat nog eens verdubbeld wordt door
de Stichting Aqua for All. Dit geld wordt persoonlijk naar Sri Lanka gebracht, zodat een juiste besteding is gegarandeerd.

De actie

Met de tombola zamelden de vrijwilligers geld in voor water en sanitatie-projecten in Sri Lanka. Binnen de Stichting Kansarmen Sri Lanka zijn ook enkele inwoners van Hernen actief. Met een groep van zes vrijwilligers zijn de afgelopen maanden ondernemers benaderd voor extra hulp. Een fiks aantal bedrijven werkte belangeloos mee en sponsorde de Stichting. Sommigen met grote en kleine prijzen voor de tombola, anderen met een financiele steun. Door een lot te kopen maakten de bezoekers van de Stratenmarkt direct kans op mooie prijsjes, bovendien ondersteunden ze een goed doel. Dweilorkest Bar Wah trad kosteloos op en zorgde voor een gezellige sfeer rond de drukbezochte kraam.

Met dank aan alle mensen voor hun bijdrage en inzet voor deze succesvolle dag!

images_nieuws_stratenmarkt 07

Copyright © 2019. All Rights Reserved Stichting Kansarmen Sri lanka.  Ontwerp Bert van Helvoirt